fbpx

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

A rendelés beküldése után érkezik az email fiókjára egy visszaigazoló email, melyben tájékoztatjuk Önt, hogy a rendelése feldolgozás alá került. A rendelésében megadott telefonszámon értesítjük a pontos kiszállítás idejéről.

A rendelés elfogadása után kap tőlünk egy emailt melyben visszaigazoljuk hogy az Ön rendelése készen áll a kiszállításra. A rendelésében megadott telefonszámon értesíteni fogja Önt a futárunk 1 nappal az érkezése előtt.

Az utánvétel fizetési mód: Fizetés készpénzzel történik a futárnak a csomag átvételekor.

Választható a banki átutalás is, amit a rendelés után e-mailben automatikus megkap a banki adatokkal. Az utalásnál kérjük adja meg a rendelési számot, mint partnerek közötti egyedi azonosító. Amennyiben szeretne biztosra menni, válassza a utalást így biztosan lefoglalja a terméket.

A szállítási költség díja a megrendelt termék súlyától és méretétől függ. A pontos szállítási díjat a kiválasztott termék kosárba helyezése után fogja látni. Amennyiben a termék nehezebb, mint 150-kg, individuális postai költséget számolunk fel, amit telefonon vagy pedig e-mailben fog megkapni. Próbáljuk legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtani, hogy a lehető leggyorsabban érkezzen meg a megrendelt terméke!

Tisztelt látogatónk, jövendőbeli vásárlónk! Nap mint nap érkeznek különböző kérdések melyben segítséget kérnek tőlünk a termékek választásában, legyen az gyerek quad, kisautó esetleg kismotor. Kialakítottunk Önöknek az oldalon egy elérhetőség-chat funkciót (jobbra alul segíthetünk gomb) ahol kollégáink segítségükre álnak a nap egész folyamán.

A quad, kismotor és az elektromos kisautó összeszereléséért külön díjat számolunk fel. Kérjük Önt, hogy rendelésében a megjegyzés című mezőbe tüntesse fel, hogy a megrendelt terméket összeszerelve kéri. Ezután munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztat az esetleges többletköltségekről.

Az összes termékeinkre (kivéve ahol nincs feltüntetve a termékleírásban) 1 éves garancia vonatkozik. Bármilyen típusú, elektromos vagy benzines felnőtt ill. gyerekjárművet, mini quadot, quadot, kismotort, mini bike-ot, elektromos kisautót vagy buggy-t megjavítunk.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba a nagyker@kellhet.hu email címen vagy a +36 30 414 6954 telefonszámon.

Az E-start minden termék esetében az önindítást jelent a motoron. Amennyiben a termék mellé van tüntetve mint pl.: Repti Nitro E-start 49ccm, akkor az termék elektromos önindítóval van ellátva + távvezérlésű start/stop rendszerrel. Ha termék mellet nincs ott hogy E-start de a leírásban az szerepel, hogy  Indítás: elektromos önindító + távvezérlésű start/stop, szintén gombnyomásra indítható motorral van ellátva.

A mechanikus indítás az egyszerű kézi berántással indítható robbanómotoros termékek

A kétütemű léghűtéses motorba minden esetben adalék szükséges. Ennek elmulasztása a motor teljes károsodását okozza. EZÉRT MINDIG TARTSA BE A MEGADOTT KEVERÉSI ARÁNYT !

A MOL által kiadott infó : KÉTÜTEMŰ MOTOROK ÉS AZ OLAJ