Gyakran ismételt kérdések

Kedves vásárlónk, a rendelés beküldése után érkezik az Ön email fiókjára egy visszaigazoló email melyben tájékoztatjuk Önt hogy a rendelése feldolgozás alá került. A rendelésében megadott telefonszámon értesítjük Önt 24 órán belül a termék kiszállítási idejéről.

A rendelés elfogadása után kap tőlünk egy emailt melyben visszaigazoljuk hogy az Ön rendelése készen áll a kiszállításra. A rendelésében megadott telefonszámon értesíteni fogja Önt a futárunk 1 nappal az érkezése előtt a pontos időpont megbeszélése érdekében.

Az utánvétel fizetési mód: Fizetés készpénzel történik a futárnak a csomag átvételekor. Elérhető az internetes-bankkártyás fizetés is amit a rendelés után generálunk ki a rendeszerünkben. Amennyiben szeretné felgyorsítani a folyamatot, válassza a bankártyafizetést.

Kedves vásárlónk! A szállítási költség díja a megrendelt termék súlyától és méretétől függ. Amennyiben a termék nehezebb, mint 50-kg, individuális postai kötlséget számolunk fel, amit telefonon vagy pedig e-mailben fog megkapni. Probáljuk legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtani, hogy a lehető leggyorsabban érkezzen meg a megrendelt terméke!

                                              

Tisztelt látogatónk, jövendőbeli vásárlónk! Nap mint nap érkeznek különböző kérdések melyben segítséget kérnek tőlünk a termékek választásában, legyen az gyerek quad, kisautó esetleg kismotor. Kialakítottunk Önöknek az oldalon egy elérhetőség-chat funkciót (jobbra alul segíthetünk gomb) ahol kollégáink segítségükre álnak a nap egész folyamán.

Tisztelt vásárlónk! A quad, kismotor és az elektromos kisautó összeszereléséért külön díjat számolunk fel. Kérjük Önt hogy rendelésében a megjegyzés című mezőben tüntesse fel hogy a megrendelt terméket összeszerelve kéri. A rendelés beküldése után telefonon egyeztessük Önnel az összeszerelés díját. Az összeszerelés pontos folyamáról, tartalmáról és a munka folyamatáról telefonon értesítjük Önt.

Az összes termékeinkre (kivéve ahol nincs feltüntetve a termékleírásban) 1 éves garancia vonatkozik. Bármilyen típusú, elektromos vagy benzines felnőtt ill. gyerekjárművet, mini quadot, quadot, kismotort, mini bike-ot, elektromos kisautót vagy buggy-t megjavítunk.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba a nagyker@kellhet.hu email címen vagy a +36 30 414 6954 telefonszámon.