Szervizháttér

Felnőtt és gyermekjárművek

Bármilyen típusú, elektromos vagy benzines felnőtt, ill. gyerekjárművet, mini quadot, quadot, kismotort, mini bike-ot, elektromos kisautót vagy buggy-t megjavítunk.

Amennyiben nem tudja személyesen elhozni műhelyünkbe, futárszolgálatot küldünk a járgányért. Az összeg nem tartalmazza a külön javítás költségeit, az esetlegesen szükséges pótalkatrészek díját, valamint az ÁFÁT.

Több 1000 eladott járgány. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az elektromos illetve benzines járgányok terén. Forgalmazott termékeinket javítjuk, szervizeljük és bebiztosítjuk az alkatrészellátást.

FONTOS!

Amennyiben a termék gyári hibára hivatkozva kerül vissza, cégünk vállalja a teljes költségét a szervizelésnek és a szállításnak.

Felhasználás során létrejött károkat szintén megjavítjuk. Ez esetben a teljes költség a termék tulajdonosát terheli. (szállítás, szerviz)

Hibás alkatrészcserénél fontos, hogy a termék hibás darabját első sorban küldje vissza. Ezáltal tudunk önnek cserealkatrészt küldeni. Ez azért is fontos, hogy a megfelelő darabot küldjük el (méret, teljesítmény stb.) . Amennyiben az alkatrész jótállás alatt van, kell, hogy a csomag tartalmazza:

Mindem más termékre vonatkozó garanciális eljárás

Termék visszaküldés esetén a csomagnak tartalmaznia kell:

Címünk:

Nagyszarva 125
930 30 Nagszarva, Szlovákia

A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. Tehát fontos kihangsúlyozni, hogy a jótállási idő nem feltétlenül a vásárlás napján kezdődik.

További kérdéséit a garanciális problémákkal kapcsolatban a reklamacio@kellhet.hu e-mail címen teheti fel.