fbpx

Szervizháttér

Felnőtt és gyermekjárművek

Bármilyen típusú, elektromos vagy benzines felnőtt, ill. gyerekjárművet, mini quadot, quadot, kismotort, mini bike-ot, elektromos kisautót vagy buggy-t megjavítunk.

Több 1000 eladott járgány. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az elektromos illetve benzines járgányok terén. Forgalmazott termékeinket javítjuk, szervizeljük és bebiztosítjuk az alkatrészellátást.

FONTOS!

Amennyiben a termék gyári hibás, cégünk vállalja a teljes költségét a szervizelésnek és a termék rendelésben megadott címre való szállításnak.

Gyári hibára hivatkozva, de mégis a felhasználás során keletkezett a probléma, ez esetben a teljes költséget (ide szállítás, szervíz, alkatrész, visszaszállítás) a termék tulajdonosát terheli!

Felhasználás során létrejött és nem garanciális károkat szintén megjavítjuk. Ez esetben a teljes költség a termék tulajdonosát terheli. (szállítás, szerviz,alkatrész,)

Hibás alkatrészcserénél fontos, hogy a termék hibás darabját első sorban küldje vissza. Ezáltal tudunk önnek cserealkatrészt küldeni. Ez azért is fontos, hogy a megfelelő darabot küldjük el (méret, teljesítmény stb.) . Amennyiben az alkatrész jótállás alatt van, kell, hogy a csomag tartalmazza:

Mindem más termékre vonatkozó garanciális eljárás

Termék visszaküldés esetén a csomagnak tartalmaznia kell:

Címünk:

Nagyszarva 164
930 30 Nagyszarva, Szlovákia

Amennyiben a hibás darabot nem küldik vissza, nem áll módunkban alkatrészt vagy más egyéb garanciára vonatkozó cikket megküldeni!

Amennyiben nem tudja megoldani a termék visszaszállítását kollégáinkal vegy fel a kapcsolatot. (Ez esetben a termék visszaküldése során lesz utánvétellel vagy előre utalással kiszámlázva!)

Mind a személyes átvétel, mind a házhoz szállítás esetén a számlát a termék átadása után legfeljebb 3 munkanapon belül e-mailben küldjük el az ön által a Felhasználói fiókban megadott e-mail címre. Kérjük, mindig ellenőrizze a Spam mappáját is. Ha bármilyen okból nem érkezne meg önhöz a számla, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt Ügyfélszolgálatunk felé.

A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. Tehát fontos kihangsúlyozni, hogy a jótállási idő nem feltétlenül a vásárlás napján kezdődik.

További kérdéséit a garanciális problémákkal kapcsolatban a reklamacio@kellhet.hu e-mail címen teheti fel.

Raktározási illeték

  1. A raktározási illeték a termék átvételére vonatkozó felhívás kézbesítésétől számított 30. nap, illetve a vevő által át nem vett szállítmány visszaküldését követően minden megkezdett nap után kerül kiszámításra. A raktározási illeték felszámolásra kerül, amennyiben a szállítmányok raktáron maradnak a vevő által kiváltott okokból. A raktári illeték nem kerül felszámolásra vasárnap és nemzeti/ állami ünnepnapokon.
  2. Az igényelt termék átvételére vonatkozó vagy az átvétel elutasításáról szóló felhívás kézbesítésétől számított 30 napon belül a raktározási illeték 0,00 Ft (ingyenes).
  3. A 31. nap bezárólag a raktározási illeték  2000 Ft / nap.
  4. Amennyiben a raktározási illeték összege meghaladja a termék vételárát, akkor a termék leértékelődik. Az értékcsökkenés lejárta előtt a vevő tájékoztatásra kerül a kötelezettségek kiegyenlítéséről és az áru meghatározott határidőn belüli átvételének jogáról, ellenkező esetben a tárolt áru értékét veszti.

 

Minden amit tudni kell az akkumulátorok töltéséről, kezeléséről.

Akkumulátoraink maximális töltési ideje 8 óra, a túltöltés elkerülésének érdekében kérjük ezt vegyék figyelembe. A túltöltés egyértelmű jele a felpúposodott akkumulátor. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a maximális töltési idő (8 óra) betartása különösen fontos, mivel a felpúposodott akkumulátorokra nem vonatkozik garancia. Akkumulátorait akkor is vegye le a töltőről, ha a töltőberendezésen a 8 óra elteltével még mindig a piros led világít.

Minden használat után fel kell tölteni az akkumulátort. Ha nem használjuk a kerékpárt, akkor is szükséges havonta egyszer tölteni. Ha ezt nem tesszük, az akkukban elindul egy kémiai folyamat (szulfátosodás), és ez visszafordíthatatlanul csökkenti az akkumulátor kapacitását (egy töltéssel megtehető távolság csökkenése).

A gyártói előírások szerint az akkumulátorokat 20-30°C hőmérséklet között szabad tölteni és tárolni.

Az akkumulátorokat kizárólag a négykerekű mellékelt töltővel szabad tölteni. Más töltő használata az akkumulátor és a töltő károsodásához vezethet.

A töltőt először az akkuhoz csatlakoztassuk, majd a 220V-os hálózathoz!

A töltés befejezése után először a 220V-os hálózati csatlakozót húzzuk ki, és ezután az akkumulátorét!

Ne üzemeltesse a töltőt úgy, hogy nincs akkumulátorhoz csatlakoztatva!

Töltés közben ne takarjuk le a töltőt.  Célszerű a kormányra akasztani, mert így minden oldalról szellőzik.

Csak száraz és fedett helyen használjuk a töltőt.

A töltőberendezés nagyfeszültségű elemeket tartalmaz, ezért szétszerelni szigorúan tilos!

A töltőt nem javasoljuk más gyártmányú akkumulátorok töltésére!

Csak földelt aljzathoz szabad a töltőt csatlakoztatni!

A töltés befejezése után ne hagyja a töltőt a hálózathoz csatlakozva, mert az a töltő vagy az akku károsodásához vezethet.

Amennyiben ezen eljárásokat nem tarjta be és az akkumulátor felpúposodik, akkor az akkumulátorokra nem vonatkozik garancia!