fbpx

Szervizháttér

Felnőtt és gyermekjárművek

Bármilyen típusú, elektromos vagy benzines felnőtt, ill. gyerekjárművet, mini quadot, quadot, kismotort, mini bike-ot, elektromos kisautót vagy buggy-t megjavítunk.

Amennyiben nem tudja személyesen elhozni műhelyünkbe, futárszolgálatot küldünk a járgányért. Az összeg nem tartalmazza a külön javítás költségeit, az esetlegesen szükséges pótalkatrészek díját, valamint az ÁFÁT.

Több 1000 eladott járgány. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az elektromos illetve benzines járgányok terén. Forgalmazott termékeinket javítjuk, szervizeljük és bebiztosítjuk az alkatrészellátást.

FONTOS!

Amennyiben a termék gyári hibára hivatkozva kerül vissza, cégünk vállalja a teljes költségét a szervizelésnek és a szállításnak.

Gyári hibára hivatkozva, de mégis a felhasználás során keletkezett a probléma, ez esetben a teljes költséget (ide szállítás, szervíz, alkatrész, visszaszállítás) a termék tulajdonosát terheli!

Felhasználás során létrejött és nem garanciális károkat szintén megjavítjuk. Ez esetben a teljes költség a termék tulajdonosát terheli. (szállítás, szerviz,alkatrész,)

Hibás alkatrészcserénél fontos, hogy a termék hibás darabját első sorban küldje vissza. Ezáltal tudunk önnek cserealkatrészt küldeni. Ez azért is fontos, hogy a megfelelő darabot küldjük el (méret, teljesítmény stb.) . Amennyiben az alkatrész jótállás alatt van, kell, hogy a csomag tartalmazza:

Mindem más termékre vonatkozó garanciális eljárás

Termék visszaküldés esetén a csomagnak tartalmaznia kell:

Címünk:

Nagyszarva 164
930 30 Nagyszarva, Szlovákia

Amennyiben nem tudja megoldani a termék visszaszállítását kollégáinkal vegy fel a kapcsolatot.

Mind a személyes átvétel, mind a házhoz szállítás esetén a számlát a termék átadása után legfeljebb 3 munkanapon belül e-mailben küldjük el az ön által a Felhasználói fiókban megadott e-mail címre. Kérjük, mindig ellenőrizze a Spam mappáját is. Ha bármilyen okból nem érkezne meg önhöz a számla, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt Ügyfélszolgálatunk felé.

A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. Tehát fontos kihangsúlyozni, hogy a jótállási idő nem feltétlenül a vásárlás napján kezdődik.

További kérdéséit a garanciális problémákkal kapcsolatban a reklamacio@kellhet.hu e-mail címen teheti fel.

Raktározási illeték

  1. A raktározási illeték a termék átvételére vonatkozó felhívás kézbesítésétől számított 30. nap, illetve a vevő által át nem vett szállítmány visszaküldését követően minden megkezdett nap után kerül kiszámításra. A raktározási illeték felszámolásra kerül, amennyiben a szállítmányok raktáron maradnak a vevő által kiváltott okokból. A raktári illeték nem kerül felszámolásra vasárnap és nemzeti/ állami ünnepnapokon.
  2. Az igényelt termék átvételére vonatkozó vagy az átvétel elutasításáról szóló felhívás kézbesítésétől számított 30 napon belül a raktározási illeték 0,00 Ft (ingyenes).
  3. A 31. nap bezárólag a raktározási illeték  2000 Ft / nap.
  4. Amennyiben a raktározási illeték összege meghaladja a termék vételárát, akkor a termék leértékelődik. Az értékcsökkenés lejárta előtt a vevő tájékoztatásra kerül a kötelezettségek kiegyenlítéséről és az áru meghatározott határidőn belüli átvételének jogáról, ellenkező esetben a tárolt áru értékét veszti.

 

Minden amit tudni kell az akkumulátorok töltéséről, kezeléséről.

Akkumulátoraink maximális töltési ideje 8 óra, a túltöltés elkerülésének érdekében kérjük ezt vegyék figyelembe. A túltöltés egyértelmű jele a felpúposodott akkumulátor. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a maximális töltési idő (8 óra) betartása különösen fontos, mivel a felpúposodott akkumulátorokra nem vonatkozik garancia. Akkumulátorait akkor is vegye le a töltőről, ha a töltőberendezésen a 8 óra elteltével még mindig a piros led világít.

Minden használat után fel kell tölteni az akkumulátort. Ha nem használjuk a kerékpárt, akkor is szükséges havonta egyszer tölteni. Ha ezt nem tesszük, az akkukban elindul egy kémiai folyamat (szulfátosodás), és ez visszafordíthatatlanul csökkenti az akkumulátor kapacitását (egy töltéssel megtehető távolság csökkenése).

A gyártói előírások szerint az akkumulátorokat 20-30°C hőmérséklet között szabad tölteni és tárolni.

Az akkumulátorokat kizárólag a négykerekű mellékelt töltővel szabad tölteni. Más töltő használata az akkumulátor és a töltő károsodásához vezethet.

A töltőt először az akkuhoz csatlakoztassuk, majd a 220V-os hálózathoz!

A töltés befejezése után először a 220V-os hálózati csatlakozót húzzuk ki, és ezután az akkumulátorét!

Ne üzemeltesse a töltőt úgy, hogy nincs akkumulátorhoz csatlakoztatva!

Töltés közben ne takarjuk le a töltőt.  Célszerű a kormányra akasztani, mert így minden oldalról szellőzik.

Csak száraz és fedett helyen használjuk a töltőt.

A töltőberendezés nagyfeszültségű elemeket tartalmaz, ezért szétszerelni szigorúan tilos!

A töltőt nem javasoljuk más gyártmányú akkumulátorok töltésére!

Csak földelt aljzathoz szabad a töltőt csatlakoztatni!

A töltés befejezése után ne hagyja a töltőt a hálózathoz csatlakozva, mert az a töltő vagy az akku károsodásához vezethet.

Amennyiben ezen eljárásokat nem tarjta be és az akkumulátor felpúposodik, akkor az akkumulátorokra nem vonatkozik garancia!