fbpx

Bestway Medence alátét 9db PUZZLE 50x50x1,0cm – kék

Állapot:

Elfogyott


  • Védelem a medencefólia aljának szennyeződése ellen
  • Könnyű beszerelés és összeszerelés
  • Szigetelő felület
  •  100% vízálló
  •  Könnyen tisztítható
  • Terület: 2,25 m 2
  • Anyag: EVA

8,550 Ft

Elfogyott

Értesítsen a termék állapotáról

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mechanikus védelem és hőszigetelés egyben. A Bestway® medencepadlóvédő 9 tartós polietilénlemezből áll, amelyeket a talaj feletti medence alatt helyeznek el, hogy megvédjék az alulról a medencét a kopástól. Kopás és kárt okozó körülmény lehet a kavicsos gyep, hegyes gallyak, bogár és más talajhulladék. A talajlapokat egyszerűen arra a helyre helyezik, ahol a Bestway® medence felállítását tervezik. Ha a 9 lap nem elegendő a szabadtéri kerti medence méretéhez, vásároljon kiegészítő csomagokat, és bővítse ki a területet. A lemezeket kifejezetten úgy tervezték, hogy összekapcsolódjanak az extra stabilitás és az egyszerű bővítés érdekében.

A tartós padlólapok egyik előnye, hogy fantasztikus védelmet nyújtanak a szár iszap ellen. Ha a víz átömlik , akkor egyszerűen felhalmozódik a felületre, így nem lép iszapba, amikor kilép a Bestway® medencéből. A műanyag padlóvédő különösen hatékony felfújható Fast Set ™ medencéknél, mivel ezek hajlamosabbak a karcolásokra. A padlóvédő további előnye, hogy segíthet abban is, hogy több hőt tároljon, amely egyébként elveszne a medence alján és a talajban. A Bestway® medencepadlóvédő eszköz a Bestway® termékcsalád egyik legszükségesebb medencetartozéka. Talál szűrőpumpákat, csereszűrő patronokat, medencefűtéseket, tisztítóberendezéseket és számos más terméket is, amelyek célja a Bestway® föld feletti medence legjobb élményének biztosítása.

Cikkszám: 2171565 Kategória:
Tömeg 2 kg
Színek

Kék

Telefonos elérhetőségünk a mai nap folyamán szünetel. Kéréseiket az info@kellhet.hu e-mail címünkre jelezzék. Megértésüket köszönjük.
+